(Ne)gramotný rodič : jak neselhat jako rodič - Königová, Lucie, 1975- ([L. Königová], 2015)
Knížka je pro všechny budoucí i stávající rodiče i další dospělé, protože jsme všichni i děti svých rodičů. Obsahuje 10 hlavních rodičovských omylů, 10 principů úspěšného rodiče a 13 praktických nástrojů, metod a technik, jak vytvořit doma pohodu a harmonii. Nechybí ani 11 příběhů z koučinkového křesla. Je plná i konkrétních praktických příkladů a pomůcek ke zapracování ve své rodině