Copy a drdoly pro malé slečny : krok za krokem - Peuple, Alice (Krok za krokem, 2016)
Originální copánky, efektní drdoly, zábavné ohony... V této knize naleznete 24 neodolatelných účesů pro malé slečny. Můžete je donekonečna obměňovat vlastními nápady a zdobit dětské hlavičky. Všechny účesy jsou nafoceny a vysvětleny krok za krokem a jsou vhodné pro všechny typy vlasů. Kamarádky pak budou závidět!