Československá nákladní auta - Bureš, Roman, 1975- (INFOA, 2016)
Nahlédněte s námi do dávné i nedaleké historie československých nákladních automobilů. Výběr nejznámějších vozů sestrojených na našem území zaujme zvídavé děti a zároveň probudí vzpomínky nejednoho pamětníka