Domácí sušení : připravte si v sušičce potravin zdravé pochoutky : od sušeného ovoce až po maso - Keogh, Michelle (Slovart, 2016)
Domácí sušení potravin je jednou z nejchutnějších cest ke zdraví. Princip je jednoduchý. Sušička odstraní z potravin při nízké teplotě za pomoci ventilátoru vodu a všechno dobré zůstane zachováno. Chuti se prolnou a zvýrazní. Můžete si tak snadno pochutnávat na zdravých pamlscích odpovídajících zásadám syrové nebo bezlepkové stravy a hlídat příjem sacharidů.