Encyklopedie bylin : jejich charakteristika a využití léčivých, výživových, vonných a kosmetických vlastností - Mancini, Paola (Fonibook, 2016)
Kniha přináší popisy jednotlivých rostlin a jejich obrázky. U každé rostliny jsou uvedeny aktivní složky a možnosti jejího využití k léčebným, kosmetickým, jakož i gastronomickým účelům. Nechybí ani seznam zdravotních problémů a poruch, u kterých pomáhají přípravky z bylin, dále jsou zde návody na jejich přípravu i osvědčené recepty.