Řeka času - Swerling, Beverly, 1949- (BB/art, 2016)
Strhující mysteriózní román, v němž se dramaticky proplétají dvě dějové linie: osudy hříšného mnicha a tajného žida z bouřlivých časů tudorovské Anglie s příběhem americké historičky Annie, která v Londýně pro židovský nadační fond hledá drahocenné starověké rituální předměty..