Dívka s jahodami - Stromme, Lisa, 1973- (Omega, 2016)
Dívka s jahodami je Johanne Lienová, jejíž prostý život v malebném norském pobřežním městečku, sestávající zesbírání lesních plodů, které prodává turistům a z toho, že jako bosonohá modelka pózuje malířům okouzleným zdejším prostředím, se dramaticky změní ve chvíli, kdy získá práci v bohaté rodině námořního admirála. Spřátelí se s admirálovou nejmladší dcerou Tullik, zoufale toužící po sexuálním a citovém dobrodružství. To nachází u Edvarda Muncha, kontroverzního umělce, který se snaží získat uznání a jehož chování místní komunita odsuzuje jako hříšné. Johanne jim začne dělat prostředníka a jejich silně jiskřící vztah spolu i se syrovými emocemi malířových obrazů ji čím dál tím hlouběji vtahuje