Geek Girl - Smale, Holly, 1981- (Argo, 2016)
Harriet ví, že kočka má v uchu 32 svalů, že člověk se průměrně patnáctkrát za den směje a že jednou ze složek dynamitu jsou burské oříšky. Žije si zkrátka ve svém světě vědomostí a skutečný život jí moc neříká. Není tedy divu, že ji ve škole, až na kamarádku Nat, nikdo nemá moc rád. Takže když si jí všimne agent z modelingové agentury, neváhá a využije příležitost, aby svou situaci zásadně změnila, a hlavně, aby změnila sebe