Nahá před Bohem lásky - Nocourová, Markéta, 1994- (Eroika, 2016)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou. Nahá před Bohem lásky vypráví romantické příběhy čtyř mileneckých dvojic, s nimiž si pohrál všemocný Bůh lásky. Milujeme opravdu toho, komu to říkáme? Anebo je to jen náhradní řešení za všechny ty slavné herce, zpěvačky či sportovce, po nichž toužíme, leč marně?K těmto příběhům navíc mladá vypravěčka přidává - humorně podané - vlastní milostné eskapády, protože jí nechybí odvaha stanout před Bohem lásky úplně odhalená