Dopadlo to špatně... vzali se - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2014)
Příběh tří šťastně vdaných a jedné čerstvě rozvedené kamarádky (dohromady mají devět dětí a desáté je na cestě), vypráví o ženské soudržnosti, přátelství a samozřejmě - o lásce. Když Zuzanu opustí po patnácti letech manžel, zařekne se, že další chlap do jejího života nesmí. Její kamarádky na to mají ale jiný názor. Pod heslem: "S Jardou jsi to nevytrhla, takže si můžeš jedině polepšit" jí sjednávají jedno rande naslepo za druhým