Druhá šance pro lásku - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka, 2014)
Na plese, který má změnit její život, potká Rona Traffordová tajemného harlekýna. Zamiluje se do něj na první pohled - i když má tvář zahalenou maskou.