Velká školákova encyklopedie pravěkých zvířat - Rodríguez, Carmen, 1961- (Sun, 2015)
Dnes již máme mnoho informací o množství druhů prehistorických zvířata jejich výskytu. Tato kniha přináší na každé straně informace a zajímavosti o dávno zaniklém světě prehistorických zvířat. Ve zvláštní příloze o hominidech se můžete dozvědet mnoho nového o vývoji živočišného druhu zvaného člověk