Tafík a obří miminko - Boehme, Julia, 1966- (Grada, 2014)
V surikatí noře panuje naprostý zmatek. Nejenže sloni podupali babiččin zeleninový záhonek, ale navíc se jim u surikat něco ztratilo. Něco obrovitánského - sloní miminko! Tafíkovi a Štětečkovi je jasné, že slůně musí co nejdříve zpátky ke svému stádu. Ani jeden z nich však netuší, jak obtížný úkol mají před sebou