Tafík a Štětečkova vzduchoplavba - Boehme, Julia, 1966- (Grada, 2014)
Tafík se má skvěle! Našel totiž ve Štětečkovi nejlepšího kamaráda, který ho vždycky ochrání! Přesto se ale stane něco, čemu ani Štěteček nedokáže zabránit: Tafíka unese orel Mistr Gogo!