Twelve dancing princesses = Dvanáct tančících princezen - McCaughrean, Geraldine, 1951- (Dvojjazyčná kniha, 2012)
Bratři Grimmové publikovali tuto německou pohádku asi před 200 lety. V příběhu má chudý hrdina možnost získat odměnu, ale musí použit svou chytrost. Napínavý příběh mohou číst děti samy, s rodiči anebo poslouchat ve formě mp3 namluvené rodilými herci, uložené na webu Albatros Media. Kniha je vydaná ve spolupráci s Oxford University Press.