Protiútok: z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military, 2012)
Je pár týdnu po spojenecké invazi do Normandie. Elitní jednotka německé armády, úderný pluk SS Wotan, je nasazena na hrotu protiútoku s cílem odříznout generála Pattona od týlu. Celá německá armáda ve Francii se hroutí pod náporem spojeneckých armád a Wotan se ocitne v zoufalé situaci. Jeho velitel ví, že jediná možnost, jak si zachránit holý život, je dostat se včas za opevněnou hranici Říše. A tak začíná zběsilý závod s časem...