Údolí slz - O'Brien, Kevin, 1955- (Baronet, 2013)
Každý má nějaké své tajemství... Mladá krásná soudkyně. Těžce pracující číšnice. Pohledná studentka. Některá mají zůstat nevyslovena...Každá oběť je jiná... ale jednu hrůznou věc mají společnou... Ale jiná mohou zabíjet...