Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2016)
Svobodná pětatřicetiletá Cora po krachu firmy, v níž pracovala, nemůže najít novou práci. Rozhodne se tedy podnikat, a přestože nemá žádný kapitál, povede se jí rozjet úspěšnou internetovou seznamovací agenturu. Jednoho dne se objeví zákazník, kterému ne a ne najít vhodnou partnerku..