Maestra - Hilton, L. S., 1974- (Světový bestseller (Ikar), 2016)
Judith je slušné děvče. Pracuje přece v uznávané aukční síni, s nikým nechodí, na večírky ji neužije. A když přijde o práci, protože odhalí podvod s obrazem, zdá se, že odstrkovaná hodná holka ke štěstí tentokrát nepřišla. Jenže věci nejsou vždycky takové, jaké se zdají. A Judith není odevzdaná tichá květinka. Je to cílevědomá žena, kterou není radno podceňovat, a velmi dobře placená společnice na úrovni, která s klientem odjede na Francouzskou riviéru. Tím ovšem všechno teprve začíná. Drsný thriller ze světa aukčních sítí, vysokých peněz a neomalených praktik si podmanil nakladatele v téměř 30 zemích světa a vyšvihl se hned po vydání na nejprestižnější žebříček The New York Times