Osamělý střelec - Grisham, John, 1955- (Knižní klub, 2016)
I spravedlnost má své hranice. Seznamte se s ctihodným advokátem Sebastianem Ruddem. Jeho telefonní číslo nenajdete v seznamu. Nosí zbraň. Kancelář má v dodávce s neprůstřelnými okny. Dodávku řídí jeho bodyguard, který je zároveň jeho asistentem a jediným přítelem. Bere případy, o které by ostatní právníci ani nezavadili. A pokud se dostanete do problémů, rozhodně budete chtít mít tohohle osamělého střelce na své straně