Sázka na lásku - Martišková, Petra, 1977- (Akcent, 2016)
Žít v penzionu se jednomu může zdát jako prima dovolená, ale sedmnáctiletá Heidi o tom ví své. O nějakém společenském životě nebo snad lásce si může nechat leda tak zdát. Jediné zpestření mají být jarní prázdniny a soutěž ve snowboardingu na Upíří boudě. Když se však v penzionu ubytuje parta snowboarďáků v čele s hezounkem Patrikem, její poněkud nudný život vezme hodně rychle za své