Stalkeři - Finch, Paul (Domino, 2016)
Detektiv seržant Mark Heckenberg vyšetřuje podivné zmizení osmatřiceti žen. Každá z nich vedla spokojený život, než beze stopy zmizela. Podivné okolnosti i počet obětí Heckenberga znepokojují, ovšem jeho nadřízení mají na celou věc odlišný pohled. Chtějí případ odložit. .