T-Force. - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military, 2016)
Muži generála Pattona musí proniknout do nepřítelem okupovaného města Méty a zničit obávanou baterii "Führer", navíc proti T-Force stojí sebevražedný oddíl SSsturmbannführera Krasse.