Vůně života - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2016)
Magda a Lenka, hrdinky příběhu, nejsou výjimkou, stejně jako miliony jiných žen na celém světě touží po jistotě a lásce. Jinak je to s Alicí, která sní o práci v zahraničí, o svobodě, a manžela ani dítě ke štěstí nepotřebuje. Ale možná je všechno úplně jinak..