Blázen do koní. - Helidoniotis, Kathy (Klokan (Alpress), 2009)
Ash se v novém domově začíná líbit. Vždyť už si našla i novou kamarádku, je to trenérova dcera Becky. Klisna, kterou zachránila před jistou smrtí, se zotavila a můžou spolu trénovat na celostátní soutěž. Brzy má přijet Jenna, Ashina nejlepší kamarádka z města, kde předtím bydlela. Zkrátka to vypadá na báječné léto. S prázdninami však přijdou i nečekané události.