Blázen do koní. - Helidoniotis, Kathy (Klokan (Alpress), 2016)
Alice to na prestižní škole se špičkovou jezdeckou výukou nemá jednoduché. Je jasné, že vždy se najde nějaká nafoukaná prudička, a právě tou je India, která Alici pobyt ve škole hodně znepříjemní. Závidí jí stipendium a soupeří s ní ve všech jezdeckých disciplínách. Alice se musí hodně snažit, aby dokázala, že je pro jezdectví jako stvořená