Kněžna žebráků - Dempf, Peter, 1959- (Klokan (Alpress), 2016)
Hannah přišla při požáru o muže, o dceru i o střechu nad hlavou. Místo pomoci ji sousedé nechají uvrhnout do žaláře. Zprvu se utěšuje, že jde o omyl, protože je popálená k nepoznání, ale pak se dovtípí, že komusi šlo o to, aby se už nikdy nedostala na svobodu..