Jednou tě najdu - Elks, Carrie (Ikar, 2016)
Je rok 1999. Na exkluzivním večírku na oslavu nového milénia se letmo seznámí Hanna a Richard; ona je sebejistá, spontánní Angličanka, on je bohatý, povinnostmi svázaný Američan. Pocházejí z jiných světů a nemají společného zhola nic – tedy až na elektrizující vzájemnou přitažlivost. S novým rokem pro ně začíná i nová romance. Ani jeden z nich však není schopen předvídat, že to, co začalo jako flirt, se promění v turbulentní vztah, který jim zlomí srdce víckrát než dovedou spočítat. V průběhu dalších patnácti let sledujeme jejich štěstí i odloučení, odpuštění i bolest. Carrie Elksová napsala romanci vpravdě moderní: o lásce, která nikdy není samozřejmá a kdy překážky a nástrahy společného života je častokrát snazší obejít, než jim čelit. Ale to má vždycky své důsledky...