Ohnivý kuře : 80 originálních receptů oblíbeného gastronomického seriálu (Ikar, 2016)
Vyberte si z 80 receptů české a mezinárodní kuchyně, které v seriálu vysílaném na TV Prima vařili jeho protagonisté - Mike a Burák, bohem nadaní kuchaři, nebo Manka, vynikající kuchařka české klasiky, či Malvína, která dává přednost zdravému stravování. A můžete ochutnat i pravé vietnamské závitky či polévky Lia, majitele večerky. Někdy se možná pustíte i do úprav šéfkuchaře Roberta Dražana, i když jsou náročnější. Rozhodně při jejich přípravě neztratíte humor stejně jako naši hrdinové