Dívka v červeném kabátku - Hamer, Kate (Baronet, 2016)
V anglickém Norfolku zmizí osmiletá dívka jménem Carmel. Zdá se, jako by ji pohltila samotná mlha. Neexistuje žádný důkaz, žádní svědci a policie tápe ve tmě. Beth, její matka, obviňuje sama sebe - jak mohla své jediné dítě pustit z dohledu? Krok za krokem se vrací v čase a snaží se vzpomenout si na každou důležitou maličkost. Pro Carmel však mezitím začíná dlouhá a jedinečná cesta s mužem, se kterým nebude v bezpečí