Bezmocný - Palmer, Daniel (Oldag, 2016)
Bývalý příslušník speciální jednotky Navy SEAL Tom Hawkins se po devíti letech vrací do městečka Shilo ve státě New Hampshire, aby se ujal výchovy své dospívající dcery Jill, jejíž matka Kelly zemřela za záhadných okolností. Místní policejní seržant dává jasně najevo, že Tom je pro něj hlavním podezřelým z Kellyiny vraždy..