Lesní lišky a další znepokojivé příběhy : antologie finských fantastických povídek - Jääskeläinen, Pasi Ilmari, 1966- (Scholares, 2016)
Lesní lišky a další znepokojivé příběhy jsou malou antologií finské fantastické literatury, která zažívá v poslední době období hojnosti a úspěšně proniká i za hranice země svého vzniku. Bývá často označována termínem suomikumma či Finnish Weird - finské podivno, jejž poprvé použila nejvýznamnější představitelka tohoto literárního proudu Johanna Sinisalo