Ledové objetí - Simons, Paullina, 1963- (Harper Collins, 2016)
Ledové objetí je příběh čtyř přátel z Dartmouthské koleje v New Hampshiru. Kristina, Albert, Jim a Constance, všichni z bohatých rodin, před sebou nic neskrývají, společně tráví volný čas a užívají si studentský život. Ale jen do chvíle, kdy je na pozemku univerzity nalezeno nahé tělo Kristiny zaváté sněhem. Leželo tam již několik dní. Kdo ji zabil? A proč nikdo z jejích přátel nenahlásil, že se Kristina pohřešuje?