Štvanice - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2016)
Bývalý armádní ranger Tucker Wayne a jeho pes Kain se ocitnou ve víru celosvětového spiknutí, jež ohrožuje samotné základy americké demokracie. Za Tuckerem přichází jeho dřívější kolegyně se žádostí o pomoc: prchá před krutými vrahy, kteří se snaží zabít ji i jejího syna. Tucker je může ochránit jediným způsobem: musí zjistit, kdo zabil geniální mladou idealistku - jde o zločin, jenž sahá k nejvlivnějším postavám americké vlády. Tucker s Kainem pátrají od opuštěné plantáže na jihu Spojených států po pláže občanskou válkou sužovaného Trinidadu, aby odhalili pravdu ukrytou za tajemstvím sahajícím až k druhé světové válce a ke skutečné události, která ještě dnes ovlivňuje svět... a dává nový význam tomu, co znamená být člověkem. Tucker s Kainem jsou nuceni porušovat zákon, odkrývat státní tajemství a riskovat vše, aby zastavili šílence odhodlaného kvůli vlastním ďábelským úmyslům ovládnout moderní válčení. Dokážou ale odolat síle, která je tak mocná, že ohrožuje naši budoucnost? Nakladatelská anotace.