Život po tobě - Moyes, Jojo, 1969- (Ikar, 2016)
Kdybyste ztratili někoho, koho jste milovali, jak moc by to změnilo váš pohled na svět? Jak moc byste se změnili vy sami? V pokračování bestselleru Než jsem tě poznala nacházíme Louisu Clarkovou v přesně takové situaci. Po intenzivním půlročním vztahu s ochrnutým Willem Trynorem, který se rozhodl ukončit svůj život asistovanou sebevraždou, je Louisa sama, v "cizím" Londýně, zmítána smutkem a výčitkami svědomí. Po vážném úrazu se navíc musí vrátit domů do rodného městečka, aby se o ní postarali rodice. Jako by byla najednou zpátky na začátku cesty - život po Willově smrti totiž znamená učit se leccost znovu, stavět na nových základech. Záchranář Sam Fielding, pro něhož je kontakt se smrtí každodenní náplní práce, by snad mohl být právě tím, kdo Louise pomůže se zase vrátit do života, jenomže pak se z Willovy minulosti nečekaně jako uragán vynoří Lily - jeho šestnáctiletá nezvladatelná dcera. A všechno je rázem jinak ...