Americký sniper : autobiografie nejúspěšnějšího odstřelovače amerických dějin - Kyle, Chris, 1974-2013 (CPress, 2015)
Chris Kyle dokázal vyniknout i v elitní společnosti bojovníků SEALu. Špičkový odstřelovač Kyle udělal a viděl věci, o kterých se bude mluvit ještě dlouho, nejen mezi americkými vojáky, ale i mezi těmi, kdo v boji stáli proti nám a na vlastní kůži pocítili efektivitu nejúspěšnějšího odstřelovače světa. Marcus Luttrell, bývalý SEAL, nositel Kříže námořnictva za mimořádné hrdinství v boji, autor bestselleru Lone Survivor Drsný a nezapomenutelný příběh o zrodu nejúspěšnějšího odstřelovače Ameriky. Vzpomínky Chrise Kylea jsou sugestivní knihou, ať už jde o bojové akce nebo lidské drama. Velitel Chris Kyle je skutečný americký bojovník, Carlos Hathcock nové generace. Charles W. Sasser, bývalý příslušník Zelených baretů a autor knihy One Shot, One Kill Americký odstřelovač je klasický příběh o válce