Buřtík a Špejlička. - Svěrák, Zdeněk, 1936- (Albatros, 2016)
Veselý příběh neobyčejných kamarádů, pana Buřtíka a pana Špejličky, napsal Zdeněk Svěrák nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče, aby se společně zasmáli. Vydejte se spolu s oběma rozpustilými chlapíky do Žatce za velkým výdělkem!