Já, JůTuber - Chvála, Tomáš, 1984- (CooBoo, 2015)
Už potřetí tě zavedeme do světa internetových videí! Co je Vadakův životní sen? Kdy dostala první pusu Míša z kanálu Stylewithme? S kým by jednou rád natáčel DenisTV a jak sama sebe popisuje Týnuš Třešničková? Nechybí ani pokračování příběhu Manuela Středy, ze kterého je teď středoškolák, a super tipy jak na videa a YouTube od multikanálové sítě Tubrr