Pěšky mezi buddhisty a komunisty - Zibura, Ladislav, 1992- (BizBooks, 2016)
Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky. To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury, který se tentokrát vydal zdolat Himálaj a probádat údolí čínských a nepálských řek