Svatý příkaz - Black, Benjamin, 1945- (Irská detektivka, 2016)
Nejnovější Quirkův případ začíná v Dublinu v okamžiku, kdy noviny jsou cenzurovány, společenské konvence jsou přísně definovány a děsivé zločiny tutlány. Proč? V padesátých letech 20. století v Irsku katolická církev ovládala a řídila životy téměř všech obyvatel. Když je ale zavražděn Jimmy Minor, blízký přítel Quirkovy dcery Phoebe, Quirke odmítá nadále hrát podle pravidel církve. Společně s inspektorem Hackettem, svým příležitostným kolegou a starým přítelem, se snaží zjistit, kam až budou církev a její stoupenci schopni zajít, aby chránili své vlastní zájmy