Temnější tvář magie - Schwab, Victoria, 1987- (Argo, 2016)
Temnější tvář magie nese všechny znaky klasické fantasy se pohlcující zápletkou a výraznými, nezapomenutelnými hrdiny. Odehrává se v paralelních Londýnech - šedém, červeném a bílém, zatímco ten černý zdánlivě zanikl, které jsou, ač každý ve svém jiném světě, zcela pravděpodobné