Ve tmě jako v ranci jdou tři počůránci - Pavlásek, Lukáš, 1978- (Lukáš Pavlásek - Vládce všech galaxií, 2016)
Co hledá chobotnice v lednici? Proč se náš tělocvikář vyhýbá tělocviku? Co dělají žraloci, když mají žízeň? A proč psi jedí vysvědčení? To všechno a ještě mnohem víc se dozvíte ve třetí knížce básniček pro děti od populárního komika