Dítě školkou povinné : ze života andílků - Cabicar, M. M., 1972- (Cosmopolis, 2016)
Třetí pokračování nejúžasnější humorné knížky všech dob! Zcela nové vtipné příhody jednoho odvážného otce, který se svou čtyřletou dcerkou Viki prožívá všední situace s nevšedním nadhledem a laskavým humorem, jehož absurdita čtenáře rozveselí tak, že se řehtají a slzí smíchy a nedokážou se od čtení odtrhnout