Tři mušketýři - Dumas, Alexandre, 1802-1870 (Omega, 2014)
Dobrodružství čtyř nerozlučných přátel v neklidných časech vlády Ludvíka XIII. Děj se odehrává za vlády Ludvíka XIII. s hrdiny d'Artagnanem, Athosem, Porthosem a Aramisem