Silnější než slova - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia, 2012)
Na Corbettově ranči se jednoho dne objeví muž, kterému zpočátku nikdo nedůvěřuje, ale postupně si získá srdce všech. Jeho tajemná minulost ale ohrožuje štěstí celé rodiny.