Breviář myšlenek Jana Amose Komenského - Komenský, Jan Ámos, 1592-1670 (Integrál Brno, 2008)
Osm pořadů komponovaných zakladatelem Lyry Pragensis Milanem Friedlem, které seznamují s myšlenkami z děl J. A. Komenského. Součástí knihy je zvukový záznam všech pořadů, kde účinkují G. Filippi, O. Brousek st., R. Pellar, A. Strejček a J. Zapletal.