Celá v bílém - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress), 2016)
Amanda, nevěsta z bohaté rodiny, zmizí a její tělo není k nalezení. Po letech se případu ujme Laurie Moranová, moderátorka televizního pořadu, v němž se řeší dávné zločiny. Motiv odstranit Amandu měla tenkrát řada svatebčanů, ale především ženich by Amandinou smrtí značně získal. Ovšem ani objevení Amandiny mrtvoly nepřinese tolik potřebné rozuzlení..