Dopis do ticha - Hanka, Zdeněk, 1956- (Klokan, 2016)
Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění. Třebaže Linda má svého partnera a schyluje se k jejich svatbě, nalezne pochopení u ženatého lékaře, který se stane její oporou. Vztah přeroste v silné milostné pouto a skandál se již nedá utajit