Krásky v nesnázích - Calonita, Jen (Klokan (Alpress), 2016)
Izzie a Mira si zvykají na to, že jsou sestry, a ačkoli každá je úplně jiná, navzájem se doplňují. Ve škole to nemají vůbec lehké. Mira se přes noc stane z nejoblíbenější studentky vyvržencem. A Izziinu vztahu s Braydenem brání rodiče. Navíc se chystá ples - tudíž je třeba sehnat nejen oslnivé šaty, ale především vhodný pánský doprovod. Ať všechny mrchy puknou závistí!