Ostrov souznění - Mannell, Beatrix (Klokan (Alpress), 2016)
Henrietta se vydá na ostrov Samoa, a přestože to tam vypadá jako v ráji, cítí se osamělá. Teprve přátelství se samojským princem, který jí daruje kouzelnou mušli, jí pomůže odhalit krásu legendami opředeného ostrova. Ovšem toto setkání je pro oba nešťastné a Henrietta musí prchnout do San Franciska. Jenže šumění modré mušle ji nutí vrátit se zase na ostrov